KASIH SAYANG

KASIH SAYANG

20150131

Remaja perempuan dari Rembau ini perlu bantuan untuk pembedahan


Adik Nurul Hidayah bt Mokhtar pelajar SMK Dato Undang Haji Adnan dari Taman Rembau Utama, N.Sembilan akan menjalani pembedahan tulang belakang di Pusat Perubatan Universiti Malaya pada 10 Feb 2015. Ayahnya hanya bekerja sebagai peniaga pisang goreng di Rembau. Kos pembedahan ialah RM23,100.00.

Setakat ini duit yang dikumpul serta bantuan yang diterima hanya cukup untuk kos pembedahan. Keluarga ini perlu kita bantu, kerana mereka hanya peniaga pisang goreng di kampung. Mereka akan memerlukan kos yang banyak untuk rawatan susulan serta berulang alik ke hospital. Perniagaan warung goreng pisang mereka terpaksa ditutup sementara untuk menguruskan rawatan anak kesayangan mereka ini.

Mereka yang ingin membantu keluarga ini bolehlah menghubungi terus ayah adik Nurul iaitu Encik Mokhtar bin Abdullah 017-3734218.

Yang menjalankan amanah,
Hj Rozmal bin Malakan
9:55 pagi , 31 Jan 2015
Seminar PAR
Langsung dari One Garden Hotel, Senawang

1 ulasan:

IBU HAYATI berkata...

Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINISaya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI